Leifheit 71643 Strijkplankovertrek Cotton Classic Universeel Tropical 140x45cm Assorti

12.95

Beschrijving

Direct leverbaar

 

Extra informatie
Leifheit 71643 Strijkplankovertrek Cotton Classic Universeel Tropical 140x45cm Assorti

12.95

Met de exotische tropische decors van strijkplankovertrek Cotton Classic in universele maat krijg je vanzelf goeie zin bij het strijken. Kies voor het populaire flamingodecor, de trend van dit moment. Of zie je liever palmbladeren of tropische vruchten? Met deze Limited Edition van de bestseller-strijkplankovertrekken ziet je strijkplank er meteen vrolijk uit. De schuimrubber vulling van 3 mm dik biedt echt strijkcomfort. Dat zorgt voor gemakkelijker strijken met mooier strijkresultaat en het is beter voor je wasgoed. Met het elastische trekkoord span je strijkplankovertrek Cotton Classic in universele maat simpel en snel op de strijkplank. Met de koordstopper trek je het koord strak, zodat het overtrek altijd goed blijft zitten en niet verschuift. De vulling en het overtrek zijn Oeko-Tex-gecertificeerd en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Past op strijkplanken tot maximaal 140 x 45 cm. Ook uitstekend geschikt voor stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren.

  • Tropisch strijkplankovertrek met populair flamingo-decor, palmbladeren of tropische vruchten.
  • Snel en gemakkelijk om de strijkplank te spannen met het elastische trekkoord.
  • Met koordstopper om het elastische trekkoord strak vast te zetten, zodat het overtrek perfect glad blijft zitten
  • Schuimrubberlaagje van 3 mm dik voor comfortabel strijken
  • Met Oeko-Tex-keurmerk en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen
  • Ook uitstekend geschikt voor stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren
  • Geschikt voor strijkplanken en strijktafels tot max. 140 x 45 cm

Art nr. Leifheit 71643 Garantie:

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 99 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder € 99 wordt € 6.95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven links van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met Sofort, Bancontact/MisterCash voor Belgische klanten.

Dit Word 'Em

Leifheit 71643 Strijkplankovertrek Cotton Classic Universeel Tropical 140x45cm Assorti

Leifheit 71643 Strijkplankovertrek Cotton Classic Universeel Tropical 140x45cm Assorti

12.95

Toevoegen
0