Rommelsbacher WA1000/E Wafelijzer 1000W RVS

74.29

Beschrijving

Voorradig 3 – 5 werkdagen

 

Extra informatie
Rommelsbacher WA1000/E Wafelijzer 1000W RVS

74.29

Rommelsbacher WA1000/E wafelijzer
Lekkere wafels mogen niet ontbreken op een kinderfeestje. Ook bij het koffiefeest in de namiddag of gewoon tussendoor, zijn de zoete harten snel gemaakt en zijn altijd een leuke verrassing. De traploze temperatuurregeling zorgt voor een individuele bruining, de controlelampjes voor een eenvoudige bediening. Niet-stick gecoate bakplaten maken vetarm bakken met wafels mogelijk en eenvoudig te reinigen. De gesloten roestvrijstalen behuizing zorgt niet alleen voor een bijzonder elegante uitstraling, ook overgelopen deeg kan snel worden verwijderd. En deze automatische wafelijzer kan extreem ruimtebesparend worden opgeslagen, rechtop in de keukenkast.

  • Vermogen: 1000 Watt
  • Afmeting: 25 x 25,5 x 9 cm
  • Elegant design roestvrijstalen behuizing
  • Antiaanbaklaag voor vetarm bakken
  • Zeer eenvoudige te reiniging door gesloten roestvrijstalen behuizing
  • Individuele bruining door traploze temperatuurregeling
  • Bakoppervlak: 18 cm
  • Ruimtebesparende opslag
  • Controlelampjesen snoeropname

Art nr. WA1000/E Garantie: 1 jaar

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 99 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder € 99 wordt € 6.95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven links van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met Sofort, Bancontact/MisterCash voor Belgische klanten.

Dit Word 'Em

Rommelsbacher WA1000/E Wafelijzer 1000W RVS

Rommelsbacher WA1000/E Wafelijzer 1000W RVS

74.29

Toevoegen
0